Hold dig opdateret...

En tydeligt berørt Karl Erik Pedersen nomineret...


En tydeligt berørt Karl Erik Pedersen er blevet nomineret til prisen som Årets Virksomhedsmentor i Skive Kommune.

Vinderen, der skal findes blandt tre nominerede, offentliggøres under Skive Business Awards i KCS den 25. januar 2024.

Om nomineringen fortæller Karl Erik selv:
”Jamen, det troede jeg da ikke på, men det gør mig stolt. For mig er det en selvfølge, at jeg skal gøre noget for de to flexjobbere på smedeværkstedet. Man ved aldrig, om man selv kan ende i sådan en situation en dag; det kan alle. Det er jeg bevidst om.”

Dan-Element er en del af CSR Skive, og i samarbejde med Vivian Lindskou fra Jobcenter Skive er to flexjobbere nu godt på vej tilbage på arbejdsmarkedet, især takket være Karl Erik.

”Det er fantastisk, at Steffen og Michael kan få et godt og normalt liv. Vi værner selvfølgelig om dem; ellers behandler vi dem som alle andre. De er en del af holdet også, selvom de er her færre timer. Men til trods for den reducerede arbejdstid skal vi alle holde pauserne sammen. Det sociale tror jeg på, gør en kæmpe forskel – vi skal grine sammen hver dag; det er vigtigt,” slutter Karl Erik.

Dan-Elements direktør, Jesper Sørensen, fortæller i forbindelse med nomineringen:
”Denne nominering er udelukkende Karl Eriks fortjeneste. At vi får denne nominering, skyldes hans engagement i projektet. Så vi kan kun være glade for at have en dedikeret medarbejder, der er et godt forbillede for både mennesker og virksomheder.”
 

Om prisen:

Prisen for Årets Virksomhedsmentor tildeles en engageret medarbejder, som er mentor for én eller flere personer i aktivering på virksomheden. Virksomhedsmentorer yder i hverdagen stor og helt afgørende støtte til de ledige, som af forskellige årsager ikke selv formår at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Årets Virksomhedsmentor skaber engagement og drive i mentorarbejdet samt bidrager til trivsel og god kultur i virksomheden.