Hold dig opdateret...

Jens Andreasen er landet elegant


Ingen kan forvente en blød landing i en krævende stilling. Slet ikke i en tid med inflation og prisstigninger på energi og råvarer. Alligevel må vi bare sige om vores fabrikschef, Jens Andreasen, at det er vores oplevelse.

Med sin uddannelse, sin faglighed, sin rolige natur, sans for overblik og motivation var 50-årige Jens Andreasen hurtigt vores favorit i ansøgerfeltet. – Den 1. marts startede han i en ledende rolle i vores produktion med ansvar for produktionsoptimering.

Dette med målsætningen om, at han efter et halvt år skulle avancere, og sådan er det nu blevet!

Jens, der stammer fra Horsens og privat bor i Viborg, er udannet produktionsingeniør og har nogle af Dansk Industris største virksomheder på sit CV. Fx Danfoss, Siemens og Arla.

Som fabrikschef hos Dan-Element skal Jens på strategisk og udførende niveau være med til at ’fremtidssikre’ virksomheden. Bl.a. gennem øget fokus på konkurrenceforhold, markedsmekanismer, arbejdsprocesser og medarbejdertrivsel.

Det er en vigtig balancegang for enhver virksomhed, der er konjunkturfølsom. Men især fordi vi dertil er familiedrevet og har ekspanderet eksplosivt indenfor en kort årrække. (Til eksempel var vi for 6 år siden 60 ansatte. I dag er vi flere end 100 på lønningslisten).

Vi er meget tilfredse med Jens på posten som fabrikschef. Opgaverne tilfalder den, der har talentet, som man siger, og hans overlegne overskud er også spottet af andre…
 

Hos SIK i Viborg er Jens i sin fritid håndboldtræner, mens han hos dare.dk er instruktør i bl.a. teambuilding for virksomheder fra hele landet.

Heldigvis er Jens så struktureret anlagt, at han også får tid til at nyde livet med sin kæreste og sine to teenagesønner. Gerne i deres sommerhus i Skagen.

Fremtiden kan bare komme an!