Hold dig opdateret...

Pressemeddelelse vedrørende årsrapporten for 2022/23


DAN-ELEMENT A/S leverer stabilt overskud i en omskiftelig tid

“DAN-ELEMENT A/S præsterer et stærkt positivt resultat for 2022/23 efter et hårdt år i branchen, hvor der er sket mange tiltag i virksomheden”,udtaler Jesper Sørensen, direktør i DAN-ELEMENT A/S.

For 2022/23 er bruttofortjenesten øget fra forrige år ca. 21 mio. kr. til nu at udgøre ca. 38 mio. kr., ligesom beskæftigelsen er fastholdt på 130 fuldtidsjobs i virksomheden.

”Vi har sammen med vores medarbejderes gode indspark og indsatser formået at gøre tingene væsentligt bedre i år og det er vi selvsagt glade for. Særligt når vi også skal forholde os til den mærkbare negative udvikling i byggeriet, som f.eks. renteændringerne byder på for branchen”, fortæller Jesper Sørensen.

”Vi har også brugt året på at forberede os til fremtiden. Både på produktsiden med vores egen udvikling af GreenTech Concrete, der giver 13,6% reduktion af Co2 i forhold til traditionel beton, i organisationen med ny aktiv og engageret bestyrelsesformand og i dagligdagen med nye kræfter i ledelsen af salg og projekteringer. Vi ser derfor ind i en virkelig spændende fremtid også i det kommende regnskabsår”, slutter Jesper Sørensen.


Om DAN-ELEMENT A/S

Viden, engagement og kvalitet – uanset opgaven.
DAN-ELEMENT A/S producerer elementer af beton på specialbestilling
til byggebranchen. Vores produktion dækker hele paletten af slapt armerede betonelementer, enkle såvel som dybt komplicerede og gerne i oversize på geometri eller vægt.


Vi har siden begyndelsen i 1986 været udviklingsorienterede og på forkant med teknik og statik. Desuden tilbyder vi vurdering af miljøbelastning på projektniveau. Sammenlagt sætter det os i dag i stand til at kunne matche en forespørgsel fleksibelt og ned til mindste detalje, uanset omfanget. – Altid drevet af et stærkt engagement og altid til levering efter aftalt kvalitet og tid.

 

Kontaktinformation:
Jesper Sørensen 
js@danelement.dk
Tlf: +45 9687 5238