Hold dig opdateret...

Tilbage til Mors med kompetencerne i orden


Vi havde fornøjelsen af at byde Laura Møller Pedersen velkommen til Dan-Element som konstruktionsingeniør pr. 17. september. Samtidig et stort velkommen tilbage til Mors, da Laura for nylig er flyttet tilbage efter en årrække i Aarhus. Det var netop på turene mellem Mors og Aarhus, at Laura blev opmærksom på os, da hun ofte passerede virksomheden, og blev nysgerrig.
 
Laura er nyuddannet civilingeniør fra Aarhus Universitet, og vil i hendes nye funktion som konstruktionsingeniør arbejde med statisk dokumentation til betonelementer. I øjeblikket sidder hun med et trappeprojekt, hvor hun beregner mængden af armering, der er nødvendig, for at trapper og reposer er topsikre.
 
Stillingen i virksomheden taler helt ind i Lauras uddannelse, hvor hun kan omsætte teori til praksis i samarbejde med konstruktionstegnerne. ”Det er både spændende og lærerigt at bygge ovenpå min viden, og jeg ser rigtig gode udviklingsmuligheder i jobbet”, fortæller Laura.
 
Privat bor Laura sammen med sin kæreste og hund, så her passer Mors, med dens smukke natur, godt til gåturene. Desuden bliver der trænet, strikket og bagt masser af surdejsbrød, for det er simpelthen bare det bedste brød ifølge Laura.
 
Vi glæder os meget til fremtiden sammen.