EPD'er

Miljøvaredeklarationer (EPD´er)
til byggebranchen

Myndighederne stiller nu endnu højere krav til lavere udledning af Co2. Krav, som Dan-Element ved hjælp af EPD-målinger sikrer overholdes til punkt og prikke.

Med vores indgående viden om bæredygtige designs og så Co2 neutrale byggerier som muligt, vil vi være med til at gå forrest for at imødekomme myndighedernes retningslinjer om at bygge bæredygtigt. Vores præcise EPD-målinger af Co2 forbruget, kan med nøjagtighed dokumentere det reelle klimaaftryk i de betonelementer, der produceres og leveres, og ikke mindst optimere på hvert enkelt byggeri. Vi måler og beregner på eget laboratorie på betonfabrikken og har hele tiden forbedringer og mindskning af miljøbelastninger for øje.

Hos Dan-Element bruger vi mange timer på udvikling af grønne løsninger til byggeriet, dog uden nogensinde at gå på kompromis med kvalitet eller fornuft. Dokumentationen for klimaaftrykket, kaldet EPD (Environmental Product Declaration), kræver en licens til et EPD-værktøj, den har betonfabrikken selvfølgelig, og vi tilbyder derfor at udstede projektspecifikke EPD’er på vægge- og sandwichfacader.

Er du interesseret i vores grønne beton, kan du læse mere om GreenTech Concrete her.

Kontakt vores kvalitetschef
for mere information:


Ole Henriksen
Kvalitetschef
oh@danelement.dk

Mobil: +45 2235 6413