GreenTech Concrete

Dan-Elements grønne beton:
GreenTech Concrete

GreenTech Concrete er vores bud på en grøn beton, en bæredygtig løsning til fremtidens byggerier…

Med myndighedernes og egne krav til fremtidens byggerier og vores evne til at levere, har vi hos Dan-Element udviklet GreenTech Concrete også kaldet GTC. 

GTC´en er vores bæredygtige bud på en grøn beton, hvor Co2 udledningen i betonen er væsentligt reduceret samtidig med, at vi stadig kan bygge huse med respekt for økonomien, produktionsflowet og kvaliteten.

Vi har helt lavpraktisk regnet på mulighederne, og dermed optimeret pulversammensætningen i vores beton. Det er blevet startskuddet på vores selvdesignede GreenTech Concrete, som vi håber at vores mange kunder i byggebranchen vil tage godt imod. For det at tænke grønt er en del af fremtiden. 
 

Reduceret Co2 udledning med
Dan-Elements GTC

Co2 udledningen på den rene beton har vi pt formået at reducere med 13,6%. Og er 13,6% meget, tænker du måske? For nu er det! 

Der er stadig mulighed for forbedringer. Men vi må heller aldrig gå på kompromis med kvaliteten og ikke mindst holdbarheden i vores byggerier. Derfor er det en proces som tager tid.  
 

DGNB-certificering med
Dan-Element

DGNB-certificeringen er en certificeringsordning indenfor bæredygtigt byggeri. For at opnå denne certificering skal man bestå på følgende parametre; miljømæssig-, økonomisk-, teknisk-, social-, område- og proceskvalitet. 

Dan-Element GTC betonelementer kan sagtens leve op til standarderne, hvormed du kan få DGNB-certificering på dit byggeri. 

 

Har du et ønske om at få en DGNB-certificering på dit byggeri og er du interesseret i mere information om GreenTech Concrete, kan du kontakte vores kvalitetschef Ole Henriksen:

Ole Henriksen
Kvalitetschef

oh@danelement.dk

Mobil +45 2235 6413