Hold dig opdateret...

En erfaren elementmand


En erfaren elementmand - sådan betegner vi vores nye Salgs- og projektdirektør, Rune Toft.

"Det føles som et supergodt match," kommenterer den 54-årige Rune Toft selv om sit nylige jobskifte.

Siden august har Rune oparbejdet kendskab til virksomheden og dens arbejdsgange, tilegnet sig nye færdigheder og påtaget sig nye ledelsesopgaver i en branche, der er særdeles velkendt for ham.

"Stillingen rammer lige ned i noget, jeg synes er utrolig spændende. Variationen og balancen i at stå for salget, ledelse af tegnestuen og projekterne samt muligheden for at være en samarbejdspartner for vores Administrerende direktør, Jesper, passer mig godt."

Rune trives allerede i den skiftende hverdag, der veksler mellem kontoret og kundebesøg. Han er meget bevidst om sin lederrolle og sin tilgængelighed, når han er på kontoret.

"Jeg vil afsætte tid til at være en tilgængelig og nærværende leder. På den måde skaber vi sammen det bedste arbejdsmiljø og de bedste resultater."

Rune, der oprindeligt er fra Odense, er uddannet civilingeniør inden for bygningskonstruktion fra Aalborg Universitet. Efter sin 5-årige uddannelse tilbragte Rune 1,5 år i Oldenburg, Tyskland, hvor han arbejdede for et rådgivende ingeniørfirma. Herefter har Rune kun beskæftiget sig med beton.

Siden 2000 har Rune boet i Aars med sin kone gennem 25 år, Charlotte. Datteren, som stadig bor hjemme, går på gymnasiet i Aars, mens sønnen, der er lærer på Vesterbølle Efterskole, er flyttet hjemmefra.

I fritiden bruger Rune sine kræfter som bestyrelsesmedlem i Aars Svømmeklub, og derudover finder han også tid til svømning, gåture med hunden og til at campere ved vandet, hvor han gerne sejler en tur i sin havkajak.

Nu er der gået 3 måneder, og Rune afslutter med at tilkendegive, at mavefornemmelsen er helt i top!

"Jeg er blevet virkelig godt modtaget, og jeg kører hver dag til og fra arbejde med et smil på læben. Folk er så gode ved hinanden her, meget imødekommende og utrolig rare."

Velkommen på holdet, Rune!